FI +358 40 410 5749 finnilajorma@gmail.com

Olet varmasti kuullut Papua Uudella Guinealla 2018 helmikuussa tapahtuneesta maanjäristyksestä. Mendin lähetysasema koki tuolloin suuria tuhoja ja lähetysaseman rakennukset tarvitsevat pikaisesti uudelleen rakentamista ja korjausta.

2017 aloitettu uusi suurtelttaprojekti oli hyvää vauhtia menossa maaliin kun järistys tapahtui ja meille avautui mahdollisuus lähettää teltan mukana työkaluja, rakennustarvikkeita sekä kaikkea mitä lähetysasemalla kipeästi tarvitaan.

Nyt Elokuun lopulla sekä teltta, sen lisävarusteet, työkalut, rakennustarvikkeet ja paljon muuta ovat turvallisesti matkalla kohti Papua Uutta Guineaa! Kiitos Jumalalle!

Suurkiitos sinulle joka olet ollut mukana tässä suuressa projektissa ja olet muistanut rukouksin, tukenut varoillasi ja lahjoituksillasi Mendin lähetysasemaa ja ennenkaikkkea lähetystyötä Papua Uudella Guinealla.

Lähetysaseman jälleenrakentaminen on vasta alkutekijöissään ja tämä projekti jatkuu edelleen. Ole edelleen olla mukana rukouksin ja viemällä sanaa Papua Uuden Guinean lähetystyöstä. Voit myös osallistua Lähetysaseman uudelleen rakentamiseen. Siihen löydät lisätietoa yhteistyökumppanimme New Hope Mission Church Hämeenlinnan sivuilta www.newhopemissionchurch.fi/pug

Päivitämme kuulumisia ja uutisia kontin matkustamisen ja saapumisen sekä lähetysaseman rakentamisen suhteen niin usein kuin meillä on jotain uutta kerrottavaa!

Siunattua Syksyn alkua sinulle!